català español english aleman

Hotel Dom | Restaurant La Vall

Restaurant

Restaurant 'La Vall'
Restaurant 'La Vall'

Restaurant "La Vall"

El Restaurant la Vall està situat a la planta baixa de la casa i permet l'accés per a persones amb cadira de rodes. El menjador consta de grans finestrals que permeten gaudir del jardí des de la mateixa taula. La nostra cuina és fonamenta en la tradició culinària catalana amb una presentació acurada, creativa i generosa. Utilitzar productes d'alta qualitat i de proximitat és una de les nostres prioritats, per aquest motiu al nostre menú s'hi pot trobar: carns de l'Alt Urgell, verdures i fruites del nostre hort o inclús peix i marisc fresc. Els nostres plats són tots casolans i estan elaborats amb productes de temporada. No hi falten els plats tradicionals de la cuina lleidatana com els cargols a la llauna, carns a la brasa, guisats de porcs senglar i vedella o peus de porcs, entre d'altres.
La major part dels plats estan cuinats amb productes aptes per a celíacs i intolerants a la lactosa (està indicat al menú). Tot i no tenir un menú especial per persones vegetarianes o veganes, la majoria dels plats es poden adaptar ja que estan preparats al moment. El menú té un preu de 15€ sense begudes (IVA inclòs) i inclou el primer plat, el segon i les postres.
Tot i així, també es dona la possibilitat d'escollir un plat únic (ja sigui primer o segon) a preu de carta.
De dilluns a divendres, de les 13.00h a les 15.00h (no festius), també oferim un menú diari a 11,50€, no inclou begudes (IVA inclòs). Els plats d'aquest menú, variats i complerts, es canvien diàriament i es poden consultar cada dia a la nostra pàgina d'Instagram. Els menús no inclouen les begudes. No hi falten els plats tradicionals de la cuina de Lleida, com els cargols a la llauna, carns a la brasa, guisats de jabalí, peus de porc , etc no et perdís els nostres postres, tots casolans i que et despertaran els cinc sentits.

En el Restaurant "La Vall" també hi oferim un menú molt complert i variat per 15€ (iva inclòs), begudes no inclosses i que esta disponible tots els dies.
 
Menú Diari de dilluns a divendres de 13h a 15h: 11,50€ (begudes no incloses)

CALENDARI

A partir del 1 de juliol 2021 obrirem de dilluns a dissabte de 13h a 15h00. Als vespres us recomanem fer reserva prèvia, obrim de dilluns a dissabte de  21h a 22h00.

Diumenges tancat.
Festius obert.

TANCAT PER VACANCES 

DEL 22 DE DESEMBRE 20219 AL 7 DE GENER 2022

Mentre duri la declaració d'estat d'alarma degut a la pandemia del corona virus: el nostre establiment romandrà tancat. Disulpin les molèsties i dessitgem podem obrir de nou ben aviat. Cuideu-vos molt! Quedat a casa! Durante el estado de alarma que se ha declarado debido al corona virus, nuestro establecimiento permanecerá cerrado. Disculpen las molestias y esperamos poder abrir nuestras puertas pronto. Cuidense mucho! ¡Quedate en casa!

Mesures per la prevenció i seguretat de tots


Mesures que hem aplicat al nostre HOTEL DOM - RESTAURANT La Vall complint amb la normativa vigent de prevenció COVID-19:

·     Distància entre taules 2 metres.

·     Ventil·lació de totes les zones durant tot el dia.

·     Neteja constant de totes les superfícies amb bactericida específic per virus encapsulat: Tecybac 600 i Formula 2 “Who” de Tecyman- Promobio.

·     El nostre equip esta informat de la normativa i els nous protocols a seguir per garantir la seguretat de tots nosaltres.

·     El nostre equip utilitza mascaretes i pantalla per la seva i la vostra protecció.

·     Respectem en la mesura del possible la distancia de seguretat.

·     Diversos cartells recorden als nostres clients la importància de respectar la distancia de seguretat i la correcta higiene de les mans.

·     Neteja exhaustiva de les mans amb sabó.

·     Tenim a la disposició dels nostres clients gel hidroalcohòlic  per la desinfecció de les mans.

·     En el cas de necessitar-ho, disposem pels nostres hostes d’un kit amb mascareta i guants.

·     Pantalla de protecció a la recepció del hotel Dom.

HOTEL DOM / RESTAURANT LA VALL - Ctra. de Lleida, 56 - 25794 Organya, Lleida 973 383 513