català español english aleman

Hotel Dom | Restaurant La Vall

Entorn

Entorn i Activitats

Entorn i Activitats

Organyà esta situat a 14km de la Seu d’Urgell i a 27 km d’Andorra. Al nostre municipi es pot practicar el parapent ("Montanya Màgica"), existeixen varies rutes documentades de senderisme i mountainbike. Si ets un amant del romànic, vine i descobreix la via del romànic amb més de 50 esglèsies i hermites romàniques a la comarca.La Ruta dels oficis: amb més de 7 museus que podràs visitar (el de la farina, la fàbrica de llanes...).El Museu de Dinosauris a tan sols 4 km i el jaciment que es de lliure accès (considerat un dels més importants d’Europa).

Estem situats a tan sols 25 km de dos parcs naturals: Cadí Moixeró i Alt Pirineu. Als voltant d’ Organyà i al seu entorn es poden practicar: el parapent, senderisme, rutes en bicicleta, viatges en globus, sortides a cavall, piragüisme, rafting i esqui nordic. A l'Hotel oferim lloguer de mountainbikes etc...

Pels amants de la pesca de truites, carpes..etc...el riu Segre pasa a pocs metres de l’hotel i estem situats a tan sols 4 km del panta d’oliana. Per a grups podem organitzar també cursos de pesca amb professor especialitzat.

Inaugurat el juny 2014: El ZOO del Pirineu - Una visita que no us podeu predre!!!
ORGANY  (35 minuts): cal agafar la C-14 direcció Lleida. Abans d’arribar a Coll de Nargó s’ha de girar a l’esquerra per agafar la L-401 direcció Alinyà i Cambrils. S’anirà seguint aquesta carretera de muntanya durant 34,5 km fins a trobar, a mà dreta, el Zoo del Pirineu.

HOTEL DOM / RESTAURANT LA VALL - Ctra. de Lleida, 56 - 25794 Organya, Lleida 973 383 513