català español english aleman

Hotel Dom | Restaurant La Vall

Hotel

Hotel Dom

Hotel DomLa casa es va construir als anys 50, desprès d'una completa reforma el 2005, es va convertir en l'hotel Dom que es va inaugurar l'abril del 2006. l'hotel disposa de 9 habitacions: 7 habitacions dobles (4 amb llit de matrimoni i 3 amb 2 llits separats), una habitació individual iuna habitació Superior. Totes les habitacions estan decorades individualmente, amb terra de parquet natural, televisió,  bany complet, llits terapèutics, calefacció, aire condicionat i wifi. Les nostres habitacions tenen vistes al jardí i disposen de balcó o amplies finestres des d'on gaudir del magnifíc paissatge que ens envolta.

L'habitació Superior te dos amplis balcons i un bany complet amb banyera de hidromassatge.

L'hotel esta situat a tan sols 500 metres del centre d'Organyà, a uns 5 minuts a peu pel camí separat de la carretera, y que esta il·luminat al vespre.
 

"Benvinguts senderiste i cicloturistes": CERTIFICACIÓ "BENVINGUTS SENDERISTES I CICLOTURISTES". Vam obtenir la certificació l'any 2015 de la mà de la Diputació de Lleida. Va ser la primera d'aquesta categoria a Catalunya i van estar certificats 38 establiments de la província de Lleida. Tenir-la implica que vam realitzar el curs i la posterior auditoria per tal de confirmar el compliment dels requisits exigits. Alguns d'aquests son: " Disposar d'un garatge tancat i segur on guardar les bicicletes, pals de caminar... " Tenir eines per realitzar petites reparacions i estris per netejar les bicicletes. " Tenir informació i mapes sobre possibles rutes a fer a la comarca. " Flexibilitat en l'horari d'esmorzars i opció d'esmorzar o dinar per emportar. " Oferir un espai privat on poder consultar mapes i d'altra informació. " Possibilitat d'assecar la roba o rentar-la. Servei de bugaderia. " Servei de lloguer de bicicletes. " A Organyà trobaran botiga i taller de bicicletes: "Spaibike". Actualment, disposem de la Certificació de la Generalitat de Catalunya com establiment per a ciclistes. Més informació www.gencat.cat (Agencia catalana de turisme). a principios del 2015 hemos obtenido esta certificación de manos de la Diputación de Lleida y junto a 37 establecimientos más de la provincia. El objectivo es ofrecer todo un conjunto de servicios que las personas que vienen a practicar el senderismo o la bicicleta pueden necesitar. Como son: secado de ropa y calzado, servicio de lavanderia, desayuno y cena para llevar, restaurante, información de la zona y Pirineos, garage especial para bicicletas con herramientas para reparaciones, taller "spaibike" a tan solo 600 metros con servicio profesional reparación, venta productos, y muchos otros servicios para garantizar una estancia inolvidable.
Hotel certificado para senderistas y ciclistas por la Agencia Catalana de Turismo.

**Disposem de bicicletes de lloguer***

"Moturisme Ara Lleida: CERTIFICACIÓ "MOTOTURISME" ARA LLEIDA. Certificació que varem obtenir, de la mà de la Diputació de Lleida i el Patronat de Turisme, l'any 2016. Va ser un dels primers establiments hotelers de la província a obtenir el certificat i amb aquest, garantim als nostres hostes que: " Disposem d'informació sobre benzineres i tallers mecànics. " Tenim les eines bàsiques per a petites reparacions. " Servei d'assecat i rentat de roba. Servei de bugaderia. " Flexibilitat en l'horari d'esmorzars i opció d'esmorzar o dinar per emportar. " Mapes de la zona i de la província. " Espai a l'habitació per poder deixar el casc.

Para contactar con nosotros, puede llamarnos al 973 295760 o via email a [email protected]

<div id="TA_percentRecommended84" class="TA_percentRecommended">
<ul id="d5L3u1KPEURB"

Mesures i Protocol Covid 19


Mesures que hem aplicat al nostre HOTEL DOM - RESTAURANT La Vall complint amb la normativa vigent de prevenció COVID-19:

·     Distància entre taules 2 metres.

·     Ventil·lació de totes les zones durant tot el dia.

·     Neteja constant de totes les superfícies amb bactericida específic per virus encapsulat: Tecybac 600 i Formula 2 “Who” de Tecyman- Promobio.

·     El nostre equip esta informat de la normativa i els nous protocols a seguir per garantir la seguretat de tots nosaltres.

·     El nostre equip utilitza mascaretes i pantalla per la seva i la vostra protecció.

·     Respectem en la mesura del possible la distancia de seguretat.

·     Diversos cartells recorden als nostres clients la importància de respectar la distancia de seguretat i la correcta higiene de les mans.

·     Neteja exhaustiva de les mans amb sabó.

·     Tenim a la disposició dels nostres clients gel hidroalcohòlic  per la desinfecció de les mans.

·     En el cas de necessitar-ho, disposem pels nostres hostes d’un kit amb mascareta i guants.

·     Pantalla de protecció a la recepció del hotel Dom.

Tarifes Promocionals 2021

Tarifes Promocionals 2021

Tarifes promocionals disponibles únicament per reserves directes amb nosaltres. Poden reservar a travès del formulari de petició de reserva, enviant un emaila  [email protected] o per telefon al 973295760.

Només allotjament (sense esmorzar):
HABITACIÓ DOBLE ESTÀNDARD: 78 €
HABITACIÓ SUPERIOR: 94€
SUITE (4 PERSONES): 136€
HABITACIÓ INDIVIDUAL: 55€

EN RÈGIM D'ALLOTJAMENT I ESMORZAR:
HABITACIÓ DOBLE ESTÀNDARD: 87 €
HABITACIÓ SUPERIOR: 105€
SUITE (4 PERSONES): 160€
HABITACIÓ INDIVIDUAL: 61€

EN RÈGIM DE MITJÀ PENSIÓ:
 HABITACIÓ DOBLE ESTÀNDARD: 123€
 HABITACIÓ SUPERIOR: 141€
SUITE (4 PERSONES): 232€
HABITACIÓ INDIVIDUAL: 79€

LLIT SUPLETORI: 25€
BRESSOL: CAP

LES TARIFES D'HABITACIÓ: " SÓN PER NIT I PER HABITACIÓ "
 INCLOUEN EL 10% IVA "
NO INCLOUEN LA TAXA TURISTICA (0.50€ PER PERSONA I NIT)
" LA MITJA PENSIÓ INCLOU EL SOPAR O DINAR .

No saps que regalar? XEC REGLA HOTEL DOM

Busques un regal que sorprengui i agradi?
Regala una estada al HOTEL DOM.
El Xec regal t’ofereix la possibilitat de poder regalar una o més nits, un dels nostres paquets amb activitats o t’ajudem a crear el teu propi paquet a mida.
Pots regalar estades a l'hotel, àpats al nostre restaurant La Vall i tractaments per cuidar-te i relaxar-te: com massatges relaxants, orientals o terapeutics.
El Xec regal es vàlid durant 12 mesos i us el farem arribar juntament amb informació de l’Hotel i de la zona pel destinatari del regal.
Promocions i Paquets Especials
Promocions i Paquets Especials

Promocions i Paquets Especials

Novetat!
Vols sorprendre la teva parella o vens de fer una ruta i et vols relaxar: us oferim un servei de massatges relaxants i terapeutics. Els realitzem tan a l'habitació, a la terrassa o al nostre jardí.
Si vols regalar aquest servei amb alguna estada, també es possible.


 "CAÇADORS DE BOLETS"

Voleu venir amb nosaltres a buscar bolets? A partir del  setembre cada cap de setmana hi anirem.

Per més informació o reserves podeu enviar un email a [email protected]
Consultar preus especials per a grups.

ET PLANEJEM L’ESTADA:

Tan per grups com per individuals et podem ajudar a planejar la teva estada. Suggeriments
d’activitats a realizar segons els teus interessos, reserva d’entrades o activitats, etc...

Vacances 2021

L'hotel romandrà tancat per vacances:

Del 1 al 6 abril 2021
Del 22 al 24 de Juny 2021
Del 22 de Desembre 2021 al 7 de gener 2022

HOTEL DOM / RESTAURANT LA VALL - Ctra. de Lleida, 56 - 25794 Organya, Lleida 973 383 513